Om oss

Selskapet ble startet i 2014  under navnet Elektrikergruppen buskerud-vestfold AS. Vi var i begynnelsen deleid av Elektrikergruppen As, men valgte å kjøpe oss ut i Juni 2015 og byttet samtidig navn til Elektrikeren Drammen AS. Det er Morten Kristiansen og Ole-Christian Hovde som som i felleskap driver Elektrikeren drammen.

Alle våre montører er utstyrt med komplette servicebiler og en bred erfaring fra elektrikerbransjen. Vi har som mål å alltid være up-to-date når det kommer til forskrifter og kursing, så alle våre montører gjennomfører årlig de nødvendige kurs som arrangeres av bl.a NELFO.

 

 

Det er vårt mål…

…at alle våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere (byggeledere, leverandører, under­entreprenører m.fl.) skal føle trygghet ved å satse på oss. Vi er overbeviste om at å fokusere på pålitelighet og kvalitet i alle ledd er nøkkelen til å lykkes i en bransje med stor konkurranse. Vi har derfor klare kvalitetskrav i egen organisasjon:

Lønnsomhet og effektivitet
Vi skal være kostnadseffektive til beste for oppdragsgivere, ansatte og eiere. Arbeidet skal utføres effektivt og være av høy kvalitet.

Kompetanse og profesjonell kundeservice
Vi satser på kompetente fagfolk som løser alle eksisterende og kommende utfordringer som nye lover og den tekniske utviklingen pålegger oss. Vi legger stor vekt på en metodikk og åpenhet – bygget på personlig kontakt, gjensidig forståelse og fagkunnskap.

Godt Arbeidsmiljø
Vi tilstreber et arbeidsmiljø som fremmer trivsel, samt personlig og faglig utvikling for våre medarbeidere. Sikkerhet ved arbeidsplassen har høyeste prioritet.

 

For å nå våre mål stiller vi strenge krav til oss selv, våre målsettinger og valg av leverandører.

 

OLE-CHRISTIAN HOVDE
Elektromontør / Faglig leder
Telefon: 906 99 987
E-post: ole@edra.no

Robertas Paurazas
Elektromontør
Telefon: 40318496
E-post: robert@edra.no

PÅL SOLBERG
Elektromontør
Telefon: 916 46 095
E-post: pal@edra.no

SHAFI OSMANZADAH
Elektromontør
Telefon: 900 78 494 
E-post: shafi@edra.no

JIM SCHEI BLIKENG
Elektromontør
Telefon: 404 78 580
E-post: jim@edra.no

STEN SAGVOLDEN
Elektromontør
Telefon: 48494800
E-post: sten@edra.no

TROND HVAMSTAD
Elektromontør
Telefon: 40618296
E-post: trond@edra.no

THOMAS BREDESEN JANSEN
Elektromontør
Telefon: 90142229
E-post: thomas@edra.no